Meddelande angående Lundasylten

Produktionen av Lundasylten var en väldigt givande process för alla som var involverad: för projektledaren Teresa, kocken Bianca, desigern Pedro, Mötesplats Maggans projektledaren Junaidah och Mötesplats Maggans kvinnorna. För alla var det den första gången att producera sylten på så ett sätt: plocka frukter från offentliga platser med kvinnorna, beställa en stor antal burkar, designa en etikett, laga sylten med kvinnorna, sälja sylten på skördefesten samt samarbeta med så många olika partner.

Förutom alla positiver effekter, har tyvärr ett fel smugit sig in. På grund av ett tryckfel saknas den exakta vikten, bäst förre datum och informationen att sylten kan innehålla spår av nötter på burkarna. Vikten av sylten är 195 ml, bäst förre datum är 2015-04-31 och det kan innehålla spår av nötter. Det finns möjligheten att lämna tillbaka sylten. Men vi hoppas att ni är ändå nöjda med smaken och syften av sylten!

DSC_0310

This entry was posted in Lundasylt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s