Försäljningen av Lundasylt på Skördefest!

Lundasylten, ett samarbete mellan Fruktsam, Mötesplats Maggan och Biancas kök med stöd av Lunds kommun och LKF samt design av Storysketching, var en stor succée! Vi sålde 114 burkar på Skördefesten och levererade 105 till Lunds kommun, LKF och Lunds turistbyrån. Det var en bra erfarenhet för oss och vi hade det verkligen roligt under hela processen!

DSC_0310

Frukt_08Foto: Patricia Canastreiro

Frukt_05Foto: Patricia Canastreiro

DSC_0238

Frukt_09Foto: Patricia Canastreiro

DSC_0296

Stor tack till Mötesplats Maggans projektledare Junaidah, Jonas och alla andra kvinnor som hjälpte plockning och tillagning; stor tack till Bianca för hennes utmärkt kreativitet och spontanitet i köket; stor tack till Pedro för hans utmärkt kreativitet på papper; stor tack till Fruksams medgrundare Ina som hjälpte plockning, tillagning och säljning; stor tack till våra sponsor LKF och Lunds kommun; och stor tack till ni alla som köpte en burk!

This entry was posted in Events, Lundasylt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s