Dags att Plocka – A new weekly newsletter about wild edibles!

Vi skulle vilja rekommendera en ny och väldigt användbar blogg samt nyhetsbrev för alla som är intresserade av att lära sig mer om när man ska plocka vilka vilda växter och svampar i Skåne! Bara registrera dig på Dags att Płocka och du får, varje fredag ​​eftermiddag, ett mail med veckans vilda växter inklusive ett recept. Grymt!

//

We would like to recommend a very useful new blog and newsletter for everyone who is interested in learning more about when to pick what wild plants and mushrooms in Skåne! Just sign up to Dags att Plocka (“Time to Pick”) and you receive an e-mail every Friday afternoon with the week’s wild plant including a recipe. Awesome!

Dags att plocka

 

 

This entry was posted in Harvest times, Recipes. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s