New look to the harvest map!

(see in English below)

Skördekartan har genomgått en renovering för att skapa ett bättre helhetsintryck som skapar en bättre känsla både virtuellt och i verkligheten!

För ett tag sedan började vi diskutera med två GIS studenter, Luisa Teixeira and Martin Nilsson, som ville använda kartan i ett projekt om geografisk information som är open-source. Vi började med att prata om vad vi använder kartan till och hur vi ser på dess framtid. Sedan satte dom igång!

Förväntansfullt väntade vi på resultaten. Och för några veckor sedan visade dom upp vad dom gjort och vi blev väldigt imponerade. De hade till och med tagit hjälp av den skicklige designern Pedro Loureiro som hade gjort de finaste ikonerna för alla frukter, bär, nötter och örter som var på kartan.

Kolla in hur det blev och börja lägga in alla godsaker!

3-camomile-s-V14-rosehip-s-V12-hazelnut-s-V11-pear-s-V14-elderberry-s-V14-raspberry-s-V14-rowanberry-s-V11-cherry-s-V14-blackberry-s-V1wildgarlicapplesmall

 

 

The Swedish National Harvest Map has been revamped to create a great virtual and real foraging experience!

A while back we got in contact with two GIS students, Luisa Teixeira and Martin Nilsson, who wanted to use the harvest map in a project on open-source geographical information. We had a first talk about what we were using the map for and how we see its future. Then they got to work!

With great anticipation we were waiting for the results. A few weeks back they showed us and we were very impressed. They had even involved the help of talented designer Pedro Loureiro  who made the most beautiful icons for all the fruits, berries, nuts and herbs that were on the map.

Check it out and join the mapping of all the treats!

This entry was posted in Harvest places. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s